­Поділіться новиною

Будь ласка, заповніть всі обов'язкові поля.
Я згоден з вашими правилами і умовами
Відправляючи цю форму, ви приймаєте нашу політику конфіденційності.
captcha
Перезавантажити
Поділитись новиною
Середа, 23 травня 2018
-------------------------------

Варіть бульйон на маленькому вогні. Тільки при повільному варінні він виходить ароматним, смачним і калорійним.

Не кладіть у цю першу страву багато овочів. Якщо вкинути їх надто багато, то бульйон втратить специфічні смак і аромат.

Пересолений бульйон не варто виправляти додаванням води. Ліпше — рису чи сирої картоплі, проварити хвилин із 10 і, якщо не потрібні, вийняти шумівкою.

Часник і цибуля

Про їхню користь знають всі, але застосовують неправильно.

Не обпікайтесь, гризучи зубчики часнику і цілі цибулини. Дрібно наріжте їх і залиште на 10-15 хв. У них почнеться синтез ліків - сполуки сірки перетворюються в активні форми. Тільки після цього можна лікуватися.

Цим засобом моя бабуся лікувала дідуся, що повернувся з війни худий, швидко втомлювався і був геть знесилений. Після нього сон стає спокійний і глибокий. Здоров’я повертається до норми, з’являється апетит, бадьорість і жага до роботи.

Copyright © Офіційний сайт газети «Шполянські Вісті». Всі права захищено. При використанні наших публікацій посилання на «Шполянські Вісті» обов’язкове.