­Поділіться новиною

Будь ласка, заповніть всі обов'язкові поля.
Я згоден з вашими правилами і умовами
Відправляючи цю форму, ви приймаєте нашу політику конфіденційності.
captcha
Перезавантажити
Поділитись новиною
Понеділок, 17 грудня 2018
-------------------------------
 
Ми на Facebook
 
<< < жовтня 2018 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Приготувати паску в 2018 році коштуватиме на 20% дорожче, ніж минулого року. Цього року вона обійдеться 120 грн.

"Кілограм борошна в середньому коштує 9,6 гривень. За 6 яєць українським господиням доведеться сплатити 16 гривень, за 300 грамів вершкового масла – 52,6 гривні. 300 грамів цукру коштує 3,6 гривні, а 400 грамів молока – 8,8 гривень. 150 грамів родзинок обійдуться 12 гривень, 50 грамів дріжджів – 7,4 гривні. За сіль, ванільний цукор і прикраси доведеться заплатити ще 10 гривень", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

За словами експерта, спекти паску минулого року коштувало 100 грн. Цього року — 120 грн.

"У 2017 році кілограм борошна коштував 9,3 гривень, 6 яєць – 9 гривень, 300 грамів масла – 42,6 гривні. За 400 грамів молока потрібно було заплатити 6,6 гривень, за 150 грамів родзинок – 11,6 гривень. 50 грамів дріжджів коштувало 7,3 гривень, сіль, ванільний цукор і прикраси – 9,6 гривень", - додав Дорошенко.

Щоправда з минулого року подешевшав цукор. У 2017-му 300 г продукту обходилося 4 грн., зараз - 3,6 грн.

Copyright © Офіційний сайт газети «Шполянські Вісті». Всі права захищено. При використанні наших публікацій посилання на «Шполянські Вісті» обов’язкове.