­Поділіться новиною

Будь ласка, заповніть всі обов'язкові поля.
Я згоден з вашими правилами і умовами
Відправляючи цю форму, ви приймаєте нашу політику конфіденційності.
captcha
Перезавантажити
Поділитись новиною
Четвер, 21 червня 2018
-------------------------------
 
Ми на Facebook
 
<< < липня 2017 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Поки у Держстаті запевняють, що середня ціна на "український національний продукт" одна з найнижчих в Україні, черкащани наводять зовсім інші цифри.

Так, у Черкаській області "український національний продукт", за даними статистів, коштує близько 50 гривень за кілограм.

У відомстві стверджують: дешевше сало лише у Тернопільській області – там кілограм коштує в середньому 47 гривень. А найдорожче – у Києві та Одесі: 120 та майже 85 гривень відповідно.

Тим часом у соцмережі черкащани провели опитування щодо "курсу сала". Згідно з ним, ціни на продукт суттєво різняться з даними Держстату і його вартість коливається від 50 до 150 грн/кг.

Так, у Черкасах ціни на сало становлять 85-160 грн/кг, Чорнобаї – 90-120 грн/кг, Смілі – 110-120 грн/кг, Золотоноші – близько 120 грн/кг, Городищі та Корсунь-Шевченківському – від 70 грн/кг, Христинівці – 50-90 грн/кг, Жашкові – 100-150 грн/кг. У Шполі минулої неділі ціна сала стартувала від 70-75 гривень, тоді як кілограм м’яса можна було купити за 100-110 грн.

Copyright © Офіційний сайт газети «Шполянські Вісті». Всі права захищено. При використанні наших публікацій посилання на «Шполянські Вісті» обов’язкове.