­Поділіться новиною

Будь ласка, заповніть всі обов'язкові поля.
Я згоден з вашими правилами і умовами
Відправляючи цю форму, ви приймаєте нашу політику конфіденційності.
captcha
Перезавантажити
Поділитись новиною
Вівторок, 23 квітня 2019
-------------------------------
 
Ми на Facebook
 
<< < серпня 2018 > >>
пн вт ср чт пт сб нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 31    

Сьогодні шполянських господинь вже не здивуєш замороженою продукцією на кшталт пельменів, вареників чи котлет від різних виробників. Порадувати своїх споживачів смачними варениками вирішили й кухарі готельно-ресторанного комплексу  «VODOГРАЙ» родини Мальчиків.


Вже тиждень у мережі магазинів — «Гостинний двір», «Центральний» та у Лозуватці, які належать родині, як з’явилися у продажу вареники з капустою і з м’ясом виробництва «VODOГРАЙ». Упаковані по 400 грамів, з яскравою етикеткою і домашнім смаком, вареники від «VODOГРАЮ» вже оцінили гурмани домашньої їжі. 

— Ідею виготовляти продукцію на продаж у магазини підказали наші клієнти, — розповідає Олексій Мальчик, який разом з дружиною Дарією відразу підхопили і розвинули її. — Вареники, які виготовляють у ресторані, давно полюбилися клієнтам і вони не лише замовляють їх у ресторанному меню, а й залюбки купують додому. У пошані вареники й на столі у нашій родини, адже це улюблена страва нашого батька Павла Олексійовича.

Враховуючи, що нині триває Великий піст, вареники з капустою, які надійшли у продаж, розкупили за кілька днів. Тож кухарі Віталіна Кравченко і Оксана Гриб (на фото) знову стали до роботи. За один раз виліплюють по кілька сотень смачних виробів, які відразу піддаються заморожуванню і пакуються у фірмові пакети. А шеф – кухар ресторану Валентина Котенко додає, що асортимент домашньої їжі від «VODOГРАЮ» незабаром поповниться. Вже виготовлені логотипи для виробництва голубців з м’ясом, які теж полюбилися відвідувачам ресторану. Також до свята Великодня випікатимуть й паски власного виробництва.

Катерина Вальчиковська

Актуальні новини

Борщ хіба що на свята?

on 19 квітня 2019

Кожен з нас знає, є борщ на плиті – є що їсти. Смачна, корисна, та й до недавнього часу недорога...

Великдень - 2019: у скільки шполянам обійдеться святковий кошик

on 19 квітня 2019

В останні тижні перед Великоднем на недільному ринку у Шполі спостерігається попит на м’ясо. Шполяни готуються до Великодня та поминальних...

Живі чи штучні квіти?

on 19 квітня 2019

Дедалі більше шполян обирають живі квіти на Радоницю (поминальні дні). Про це свідчать розповіді знайомих, та й відсутність великих черг...

Дурять?

on 19 квітня 2019

Експерти з Офісу ефективного регулювання підрахували, що українці втрачають на «прихованих» послугах мобільних операторів, які вони не замовляли, сукупно 100...

Призовники до військкомату не поспішають

on 11 квітня 2019

1 квітня в Україні стартував весняний призов на строкову службу, який триватиме до 30 червня. Зі Шполянщини у цей період...

Укладуть дворічний контракт

on 11 квітня 2019

3 квітня відбулося засідання комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Матусівського навчально-виховного комплексу «Заклад дошкільної освіти...

Вилов риби обмежено на два місяці

on 11 квітня 2019

З метою сприяння кращому відтворенню і зберіганню водних живих ресурсів під час масового нересту риби управління агропромислового розвитку Шполянської районної...

Copyright © Офіційний сайт газети «Шполянські Вісті». Всі права захищено. При використанні наших публікацій посилання на «Шполянські Вісті» обов’язкове.